Persberichten

Nieuwe sensaties in Nigloland

04/03/2014ChampagneNatuur en gezin

Op slechts 4 uur van Brussel ligt park Nigloland, tussen Troyes en Chaumont. Dit familiepark waar sensaties, verwondering en gezelligheid samenkomen, biedt vanaf heden nieuwe attracties.

Nieuw in 2014: Alpina Blitz

Een duizelingwekkende val van 70 meter hoog met een snelheid van meer dan 100 km per uur, een indrukwekkende versnelling, een ongekende gewichtloze sensatie, scherpe bochten en extreme figuren: dat is Alpina Blitz, de laatste attractie van Nigloland. Achtbanen waar u stil van wordt.

Plezier voor iedereen

De attracties, inrichting en de fijne en vrolijke sfeer maken van Nigloland de ideale plek voor een verblijf met het gezin of met vrienden. Van jong tot oud, iedereen vindt er plezier in een van de vier verschillende werelden van het park: Villages Suisse, Merveilleux, Canadien en Rock’n’Roll.
De 27 attracties zijn toegankelijk voor kinderen kleiner dan één meter. Nigloland is hiermee één van de Franse attractieparken die het best zijn aangepast aan jonge leeftijden. De volwassen bezoekers geven de voorkeur aan de 11 sensationele attracties. Verderop in het park kunnen gezinnen genieten van shows en eten in een van de zes themarestaurants.

Overnachten in de sfeer van het park

Op korte afstand van het attractiepark nodigt Hôtel des Pirates**** uit tot een langer verblijf in de Champagnestreek in een op de mooiste piratenlegendes geïnspireerde omgeving. Het hotel biedt gratis en gevarieerde animaties, een magic show, schmink workshops en ballonknopen. Het restaurant van het hotel ontvangt de bezoekers iedere avond en op zondagmiddagen en feestdagen met gastronomische buffetten.

Het park is geopend van 12 april tot 2 november 2014.

Tarieven: compleet verblijf voor een volwassene vanaf 69€/persoon: 1 dag in Nigloland, 1 overnachting in het hotel inclusief ontbijt. Gratis voor kinderen onder 1 meter.

>> Informatie en reserveringen op www.nigloland.fr

Nota voor de redactie

Lezersaanbieding: op vertoon van elk willekeurig persbericht over Nigloland en voor iedere reservering van een verblijf in Hôtel des Pirates in Nigloland profiteren de lezers van een Champagnedegustatie in de bar van het hotel.

Téléchargements

Downloads

Op zoek naar meer informatie? Inspiratie nodig voor een van uw artikels?

Contacteer onze ploeg