Persberichten

Vogezenmassief

Nieuwe belevenissen in het Vogezenmassief

09/02/2018Massif des VosgesBergen

Prachtige natuurgebieden, een rijke geschiedenis en indrukwekkende momumenten zorgen ervoor dat Belgen steeds vaker naar het Vogezenmassief reizen. Ook dit jaar vallen er in de streek weer heel wat nieuwigheden te ontdekken. Een overzicht van enkele niet te missen activiteiten in 2018!

Origineel: luxueus overnachten in een nieuwe boomhut

kimg0576.jpgZin om een magische nacht te beleven in een orgineel kader in de Vogezen? Reserveer dan een overnachting in de nieuwe boomhut "Les 2 sapins". De luxueuze hut biedt een groot terras op 6 m hoogte, een verwarmd Fins bad en een prachtig uitzicht.

Familie: avonturenparcours voor groot en klein

massif_des_vosges_bois_des_lutins-bol_d_air-m._laurent_3.jpgVanaf 1 mei 2018 opent in avonturenpark Bol d'Air in La Bresse een nieuwe familiezone: le bois des lutins. Netten tussen de hoge bomen, een trampoline, glijbanen en animatie zorgen ongetwijfeld voor een leuke gezinsuitstap.

Geschiedenis: nieuwe bezoekersruimte in het Mémorial Alsace-Moselle

memorial_als_lorr_2.jpgHet Mémorial Alsace-Moselle heeft een nieuw bezoekersparcours van meer dan 450 m² gekregen, met als hoogtepunt een video mapping projectie over de uitdagingen voor Europa na 1945.

Sport: nieuwe pumptrackpiste in de Vallée de la Bruche

pumptrack8ot_vallee_de_la_bruche_stephane_spach.jpgTest het grootste outdoor pumptrackparcours van Frankrijk! Het parcours van 315 m is voor alle niveau's en voor iedereen, ook voor steps, skateboards, mountainbikes en skeelers. 

Op zoek naar meer informatie? Inspiratie nodig voor een van uw artikels?

Contacteer onze ploeg