Persberichten

Air Caraïbes verbindt zijn bestemmingen met Brussel-Zuid

04/09/2014Outre-merPraktische info

Sinds mei 2014 kunnen de passagiers van Air Caraïbes rechtstreeks vertrekken vanuit Brussel-Zuid dankzij de formule TGV AIR van de SNCF, soms voor 1 euro meer dan voor een vertrek vanuit Parijs. Eenvoudig en efficiënt!

Air Caraïbes is een Franse reguliere luchtvaartmaatschappij die gespecialiseerd is in de Caraïben. Zij stelt een verbinding voor in samenwerking met de Franse spoorwegmaatschappij SNCF voor een competitieve prijs. Deze ‘lijn’ omvat één enkel ticket - reservering voor het hele traject en een opvang in geval van vertraging van het vliegtuig of de hogesnelheidstrein.

TGV + Vliegtuig: praktisch

Met de formule TGV AIR, biedt Air Caraïbes zijn passagiers een gemakkelijker reis aan met een goedkope all-in formule. Het gecombineerd product TGV + Vliegtuig dat Air Caraïbes en de SNCF voorstellen, laat de passagiers toe in één keer een parcours te bestellen dat een vlucht inhoudt, voorafgegaan en/of gevolgd door een rechtstreekse verbinding met de TGV naar of vanuit de luchthaven. De reizigers worden in Brussel-Zuid onthaald in de zone Departure Today met prioritair statuut. Het afhalen van de tickets gebeurt in alle sereniteit aan de TGV AIR-balie en het ticket is beschikbaar tot 20 minuten voor het vertrek van de trein.

De TGV AIR-passagiers die vertrekken in Brussel maken een verbinding, hetzij in het station van Marne-La-Vallée-Chessy TGV of Paris-Charles-de-Gaulle TGV, afhankelijk van de trein, om uiteindelijk Massy TGV te bereiken, het station dat het dichtst bij de luchthaven Orly-Sud ligt. Gratis pendelbussen met de kleuren van TGV AIR zorgen voor de transfer van de passagiers tussen het station van Massy TGV en de luchthaven Orly-Sud.

Eens de vlucht vertrokken is, kunnen de passagiers zich laten verleiden door de charmes van de Caraïben. Alles wordt in het werk gesteld om hen een aangenaam moment te bezorgen: een warm onthaal, een heldere en ruime cabine en verfijnde gerechten met de smaken van de eilanden.

Wanneer het vliegtuig of de TGV vertraging heeft, brengen Air Caraïbes en de SNCF de passagiers kosteloos naar de volgende trein of beschikbare vlucht. Indien nodig nemen zij de overnachting op hotel voor hun rekening, tenzij in gevallen van overmacht.

Vliegen naar de Caraïben vanuit Brussel voor 1 euro meer

Voor 1 euro meer biedt Air Caraïbes zijn Belgische klanten aan om vanuit Brussel-Zuid te vertrekken naar de Caraïben. Dit aanbod, onderhevig aan voorwaarden, is geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid volgens de reisdata en geldt voor een heen- en terugreis in de klasse ‘Soleil’ (economy). Het is niet geldig tijdens de schoolvakanties en bij promotietarieven.

TGV AIR wordt aangeboden door de luchtvaartmaatschappij op www.aircaraibes.com, per telefoon vanuit België op +33 (0)1 47 83 89 75, op www.voyages-sncf.com en bij de reisagenten.

Noot voor de redactie:

Air Caraïbes biedt tot 33 vluchten per week vanuit Parijs Orly Sud naar Guadeloupe (Pointe-à-Pitre), Martinique (Fort-de-France), Frans-Guyana (Cayenne), Haïti (Port-au-Prince), Saint-Martin (Juliana) en de Dominicaanse Republiek.

Téléchargements

Downloads

Op zoek naar meer informatie? Inspiratie nodig voor een van uw artikels?

Contacteer onze ploeg